Υπηρεσίες Στεγνοκαθαριστηρίου

  Η διαδικασία μας είναι αποδεδειγμένη. Είναι σχεδιασμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για να παραδώσει τα ρούχα στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.Το στεγνό καθάρισμα είναι μια διαδικασία που συνδυάζει την ειδικά προγραμματισμένη μηχανική λειτουργία με την αποτελεσματικότητα ενός διαλύτη.

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Χρησιμοποιούμε ουδέτερα σε άρωμα μαλακτικά προκειμένου να αισθανθείτε την καθαριότητα χωρίς περιττά αρώματα που ενίοτε είναι και ενοχλητικά. Όλες οι κουβέρτες και τα παπλώματα παραδίδονται ξεχωριστά σε νάιλον με συμπαγή συσκευασία. Συνεχίζουμε με νέες μειωμένες τιμές αλλά με την γνωστή ποιότητα.

ΠΛΥΣΙΜΟ - ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Οι τεχνικές μας στο σιδέρωμα έχουν εξελιχθεί. Οι ειδικοί μας έχουν αναπτύξει τεχνικές ώστε να προσφέρουμε στα ρούχα σας αλλά και στα υφασμάτινα είδη του σπιτιού σας όσο το δυνατόν καλύτερο σιδέρωμα.

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες καθαρίζονται ένα-ένα σε πλυντήρια κορυφαίας τεχνολογίας, με απορρυπαντικά που διασφαλίζουν την σταθερότητα των χρωμάτων και το ποιοτικό καθάρισμα. Στα παπλώματα και τις κουβέρτες επιμένουμε στο πλύσιμο με νερό και μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις καταλήγουμε σε στεγνό καθάρισμα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ / ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ

Οι κουρτίνες ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος καθαρίζονται είτε στο στεγνό είτε στο νερό (ειδική επεξεργασία στα μηχανήματα μας που είναι πρωτοπόρα σε αυτή την τεχνολογία). Το σίδερο των κουρτινών γίνεται στο χέρι για μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ

Το νυφικό σας είναι πολύ σημαντικό και μοναδικό για να το εμπιστευθείτε οπουδήποτε. Το κάθε νυφικό ανάλογα με το ύφασμα και την κατασκευή του ξελεκιάζεται προσεκτικά στο χέρι, κάθε κομμάτι θέλει ειδική φροντίδα όσον αφορά τον τρόπο καθαρισμού του αλλά και σιδερώματος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ

Μία νέα υπηρεσία προσφέρεται πλέον στα καταστήματα μας αναλαμβάνουμε με χαμηλές χρεώσεις

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΡΟΥΧΩΝ

Για να διατηρήσετε τα δερμάτινα και τις γούνες σας, εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού που διατηρεί τα αγαπημένα σας ρούχα σαν καινούργια. Επιλέξτε υπηρεσίες καθαρισμού, βαφής και επιδιορθώσεων δίνοντας στο ρούχο σας την αρχική του υφή, χρώμα και όψη.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ